Over Ons

Onze professionals van TransFair security services blinken uit in gastvrijheid en beveiliging. In alle opzichten vormen zij een representatief visitekaartje voor uw organisatie. Representatieve werkkleding, begroeten, aandacht voor een nette werkomgeving en proactief handelen bij calamiteiten.

Gedrag en uitstraling van onze professionals vormen dus een wezenlijk onderdeel van onze Hospitality Factor. Daarom besteden we ook zoveel aandacht aan onze professionals. We trainen naast beveiligingstechnieken ook in hospitality vaardigheden. Zo zorgen wij dat onze professionals op een bewuste manier bezig zijn met uw gasten. Gastvrij en vriendelijk enerzijds, maar tegelijkertijd in het bezit van een goede dosis veiligheidsbewustzijn. Deze verhogen niet alleen het plezier van de professionals in het werk maar ook de resultaten voor u als opdrachtgever.

Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor het koppelen van beveiliging aan innovatieve hospitality concepten. Onze filosofie, ontsproten in de hotelbranche en gebaseerd op de pijlers Hospitality, Security en Services is te allen tijde toepasbaar wanneer u belevingswaarde wil toevoegen aan facilitaire dienstverlening.

Of het gaat om objectbeveiliging, havenbeveiliging, zorgbeveiliging of receptiediensten, wij kunnen ons inmiddels met recht de hospitality experts noemen in de beveiligingsbranche.